Mörrum next!

På torsdag bærer det ivei til den tradisjonsrike lakseelva Mörrum i Sør-Sverige. Forrige tur til elva ga oss ikke noen laks, men vi ble iallfall litt kjent. I år føler jeg meg bittelitt mer forberedt og kommer til å gå på plasser hvor det tas laks.


1705167

Ser ut til at oppgangen av Østersjø laksen har starta for fullt også. De største bamsene kommer jo som kjent først og fangsbildene har ikke latt vente på seg.


1705166

Selv har jeg forholdsvis lave skuldre i forkant av turen. Jeg regner med blanke tur. Har vært med noen år i dette gamet nå og ser fort hvor kilent dette fisket kan være. Men så lenge man ikke har flua i vannet så får man heller ikke noe! 😉


1705165

Statistikken i Mörrum viser at det tas noen fine fisker hver dag. Sjøørretfangtene har avtatt og storlaksene har kommet. Har analysert de tre siste åra og det viser seg at dette gjentas hvert år. Hvilke plasser fiskene tas på er også analysert 😉


1705163


1705164

Først og fremst så skal det bli deilig å kjennne på steminga, spenningen og kameratskapet ved elva. Med denne turen så går startskuddet for min del hva angår laksefiske!


1705161


1705168

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *