NM i sjøørretfiske (dag 1) blåste bort…

…iallfall for min del. Idag begynte vi med å rigge påmeldingsplassen sammen med SOJFF ved Langevikskilen. Det er nemlig den årlige landsomfattende sjøørretkonkurransen denne helga, og SOJFF er som vanlig på plass. Vi begynte med å ofre liv og lemmer for å få hengt opp bannere;


p4260017.jpgp4260018.jpg

Konkurransen startet kl. 1200, og jeg og Kurt var på plass i “den skumla viken” – til fiskekompis Stig Ove. Jeg var borti en passe fisk her, men mista den. Jeg og Kurt dro så til vår planlagte plass, Lille Danmark for å forsøke å ta den store. Det skulle vise seg at så enkelt var det ikke. Vinden bare økte og økte, så det ble mer eller mindre umulig å kaste med flue etterhvert.


p4260024.jpg

Sjøørreten var også totalt fraværende i kveld. Kurt fikk vel en liten tass helt på tampen.


p4260021.jpg

Inn i mørket fiska vi med store, svarte streamere. Men det ville seg ikke. Fikk kun noen småsei rett før vi pakka sekken og dro hjem.


p4260025.jpg

Men, konkurransen er ikke slutt før i morgen kl. 1000. Jeg har ikke tenkt til å gi meg så lett. I morgen tidlig kl. 0500 drar jeg ut for å fiske de siste timene før det er slutt.Det er rapportert om fisk på 83 cm fra Sognefjorden i kveld, så den skal nok være lei å slå. Du kan forresten følge utviklingen på sjøørretkonkurransen her.I morgen tidlig skal jeg ta’n! ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *