Noen av mine fineste bilder

Jeg skal nå prøve å vise noen av de fineste bildene jeg har tatt på noen av turene jeg har vært på. Har alltid med kamera og tar mye bilder, så noe må jo bli bra 🙂Her er elva Flya mellom Beitostølen og Tisleia. En vakker elv som jeg fiska i tidlig i årIkke rare tassen, men bildet ble fint syns jegAremarksjøen i høst. Abborjakt i tåkaGutta slapper av i lavoen, mens jeg tar bilde i 8 sekunder for å samle lysEt blinkskudd på Kolahalvøya i sommerHelikopter inn for landing i 2009Tørrfluefanget brunørret fra Kharlovka. Fisken stod og vaka “steady”. Man kan ikke be om mer 🙂 Sjekk spolenMånen på vei ned i horisonten på tundraenSvein Røbergshagens flotte brunørret fra Oset i Kharlovka i 2009Samme mann haler i land en fisk på 1,7 kgBase camp i Litza i 2009Stemningsbilde fra Kharlovka i sommerJostein kjører fisk i en Svensk vikLille gutten min Jonas er stolt som en hane. Får nesten tårer i øynene av dette bildet. KvalitetstidNylig tatt på Hvaler. Et av de fineste silhuett bildene jeg har tattFint sommerbilde fra Karlsøya i sommerMartin er avslørt. Gutten fisker med wobbler og presterer å få en reke på krokenSilhuettbilde fra Island i 2010Kan vel ikke bli bedre enn dette? Nystekt røye, utsikt over Hekla og Minnivallalækur 15 meter fra hyttaLitt fargefremheving gjør susen i noen sammenhenger 🙂

Det var en del bilder som jeg ville fremheve som noen av de fineste. Har utrolig mange fler, men får legge ut noen senere. Skal prøve å oppsummere året 2011 snart også 🙂 Godt nyttår!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *