Ny bellyboat

I går gikk jeg til innkjøp av en Guideline Drifter Evolution Rowboat. Denne ser jeg på som svært enkel å ta med seg på tur og man kommer derfor til på de plassene man ellers ikke rekker. Holmer og skjær skal besøkes og jeg ser virkelig frem til å bruke denne!Her er omtale om båten;

Guideline Drifter Evolution er basert på vår høytflytende og stabile Drifter som har blitt svært populær i Europa. I likhet med Drifteren så har denne oppblåsbart sete og rygg. For ekstra sikkerhet har hver pontong doble luftkammere som blåses opp uavhengig av hverandre.

Drifter Evolution har delbare årer med en genial innfesting som sikrer at årene ikke kan ramle av. Når årene ikke er i bruk ligger de stabilt på yttersiden av flyteringen uten å være i veien når du fisker. Tillegget med årer gir ekstra sikkerhet og kraft når du fisker i strømmende vann og på vindutsatte innsjøer. Årer er ingen erstattning for svømmeføtter, under fiske er det naturlig å bruke beina for å justere fiskeretningen. Under transport vil årene gi deg vesentlig større fart slik at du får mer effektiv fisketid.
Drifter Evolution leveres med en romslig pakksekk som også rommer svømmeføtter og pumpe i tillegg til årene og selve flyteringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *