Ny tur til Bornholm


bornholm2005-154.jpg

I morgen tidlig setter jeg meg i bilen og kjører til Bornholm. Når jeg entrer kaia ved Rönne i morgen kveld er det den sjette gangen jeg er på øya for å fiske. Alltid like spennende å dra dit. Faktisk en øy jeg har lært meg å kjenne veldig godt og nå har jeg den fordelen at jeg slipper å “rote” rundt etter fiskeplasser.Problemet er bare det at det er meldt 14 m/s i vindstyrke på torsdag og noe svakere vind på fredag. Det kan jo by på utfordringer og dermed føre til at man ikke får fiska der man vil. Men fordelen med Bornholm er at man bare kan kjøre på motsatt side og fiske der. Det er meldt vestavind så det vil si at jeg må forholde meg til nord – og østkysten. Ikke så veldig kjent på østkysten, men vet om noen giftige plasser. Kommer selvfølgelig tilbake med fyldig rapport når jeg kommer hjem på søndag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *