Ny (Norsk) rekord for Olaf

Der satt den endelig! Det er bare å ta av seg hatten og bøye seg i støvet. På lørdag var jeg på hytta til en kompis etter endt fisketur og da tikka det inn en melding. Jeg fikk ikke sett den før Olaf ringte. Morten, se på Messenger. Jeg åpna opp og fikk helt sjokk! For en fisk han hadde landa. En virkelig flott, blank og en drømmefisk av dimensjoner. En sjøørret som gikk inne på grunna å surra etter børstemark og annet kryp. 70 cm fordelt på 3,4 kg. Ikke hverdagskost dette.

Slike fisker er det ikke mange av tror jeg. Man merker jo det etter vel 30 år med fluestang og ikke vært i nærheten engang, i Norge vel å merke.

I en årrekke har vi fiska i områder som vi mener kan holde slike fisker. De kan selvsagt nås overalt, men vi har noen teorier som kanskje denne fisken er et bevis på. Skal ikke være lett å vinne i Lotto, men noen gjør det altså. Gjelder å ikke gi seg og levere Lotto kupongen hver lørdag.

Det er bare å GRATULERE Olaf nok engang. Dette gir bare enda mer inspirasjon til å fiske for min egen del. Brått sitter den her også 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *