Ny pers på stam!

Her om dagen fikk jeg se en stor stam som min gamle nabo, Jørgen, hadde lagt ut på nettet. Da sendte jeg han en melding tverdt. Spurte om jeg kunne få være med han å fiske stam en dag. Det fikk jeg og det skulle bli ny personlig rekord på meg. Fiska mye stam da jeg var mindre, men aldri vært i nærheten av denne dimensjonen.

Var ute ved 18 tiden idag og ikke før kl 2300 lugga den veldig pent i stangtuppen. De største fiskene er nattaktive og kommer sjeldent til syne før sent på kvelden. Etter en fin kamp på lett utstyr lå fisken i hoven og den veide 2630g og var 55 cm lang. Passe fornøyd med den!


2205141
Stamen veide hele 2630g og var 55 cm lang

Og for en kruttønne denne fisken er! Den kan ta svært forsiktig eller helt brutalt og stikke langt.


2205142

Ny pers med en fisk jeg sjeldent fisker etter 🙂

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *