Olaf i hardt vær

He he, gutten trodde det var grunnere gett 🙂Og dypere ble det;Jeg har ofte vært i slike situasjoner selv. Man gjør mye rart for den fisken, tenker jeg 🙂 Men det blir ofte gode opplevelser når man gutser litt. Vi fikk to sjøørret etter dette vadestuntet.

Ble 6 sjøørret tilsammen 🙂 Fisken har blitt brun og gyteklar, så alle fikk friheten tilbake. Størstemann på 800g.Dagens største på 800g


Comments

  1. Morn!

    Ja jeg har vært noen turer ute 🙂 Var en tur etter sjøørret i Hornesskilen på onsdag. Fikk 2 og var borti 3 til. Det blåste så fælt så kom ikke ut dit jeg ønska. Det går stor fisk der!

  2. morro:D har vært ute litt jeg og, men har ikke blitt så veldig mye fisk,blei 2stk lørdagen som var, er ganske mange som bare driver å smånapper, blir lei. hehe:)

  3. Ja det er typisk for årstiden det. Ofte ser man at ørreten følger etter flua og snur. Du får gnu på videre så tar du en stor en vettu. Hornesskilen er som sagt stor fisk. Det er tatt fisk på 60 cm der forrige helg.

  4. Starta på ullerøy siden først forrige gang. Det var der jeg fikk de 2. Men andre siden (sikkert hornessveien) er det veldig bra til tider. Fisker ved de bryggene der og innover. Der kan du vade til låra og vente på vak 🙂 Skal dit en tur til uka.

  5. ja tenkte jeg skulle prøve ut den plassen, aldri vært der, titta på google nå ser ganske fint ut, grunt og bråt dypt, ser det ut som?

  6. Ja normalt så er det det, men akkuratt nå for øyeblikket er det mye vann i kilen grunnet vindretningen. Er springflo og da er det høyt vann hele tiden. Fint å vade der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *