Ole Jørgen gjorde storeslem!

For et par dager siden fikk jeg en tekstmelding av Ole Jørgen; “6 stk, 1,1 – 1,3 – 2,0 – 2,3 og 2 på ca 5-6 hekto”

I tillegg til han så fikk kompisen hans en på over 2 kilo på samme turen 🙂 Må ha vært utrolig moro! Ikke vanlig å ryke på slikt fiske med tre over 2 kilo på samme tur. Her er et par bilder som tikket inn på mobilen min, mens jeg stod og skrella poteter 😉 Akkuratt da syns jeg litt synd på meg selv!

Comments

  1. Beste fisketuren jeg har vært på iallefall, i tillegg til den jeg fikk over 2, så fikk jeg en på 1,5, en på 1,0 og fem mindre, men pene fisker 🙂 Dere får spørre Ole hva som har skjedd med den åra som stikker frem i det nederste bildet! Hehe.. Annen tur men morsom historie!

  2. Hei Kent!

    Ja, utrolig moro! Det er gull med sånne turer. Har ikke opplevd å få så mange over 2 på en og samme tur selv. Noen ganger så klaffer bare alt 🙂 Hører du har tatt greit med fisk i år også. Og det er din første? Utrolig bra!

  3. Var helt spesielt 🙂 Jeg begynte å fiske med flue på sensommern i fjor, så blir min første hele sesong i år.. Har begynt bra ja 🙂 Rundt 110 så langt i år, fikk rundt 40 på en tur i høysand, derfor det er såpass mange 😛

  4. Moro! Jeg var ute i kveld. Fikk 3 men var borti flere. De tar pent om dagen merker jeg. Var på Løkholmen her om dagen og da vaka det 7 fisk samtidig! De rørte ikke flua, men jeg traff med en bitteliten flue etterhvert. Den ene fisken gulpa 1 cm lange, glassklare fiskeyngel. Det er sikkert disse de går etter. Jeg har fått 78 i år 🙂

  5. Ja, må nesten lure på alle om dagen, Jeg og Ole var på løkholmen på lørdag, da var det vanskelig å få dem til å ta, tok til slutt på små grå rekevarianter.. Fikk du noen med størrelse eller? Fikk bare bittesmå når de vaka som verst.. Den jeg fikk på 2 kg, gulpet også opp masse fiskeyngel.. Har fisket bra med tan/sand og orange om dagen.. Har bindt opp noen streamere i hvit kropp og liten oliven vinge, størrelse 10 i dag, se om det kan lure dem på 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *