Overnattingstur med gutta boys

Fra fredag til lørdag tok jeg med de minste gutta mine på overnattingstur til Ågårdselva. Vi hadde med telt og mat, samt utstyr for å meite abbor og mort. Hadde et ørlite håp om å svinge fluestanga etter laks også. Håpet ble ørlite, da jeg fikk noen sveip på morran før de våkna.Vi rodde over til nedre holme i Ågårdselva. Spennende å ro båt!

Det er mange inntrykk for fireåringer dette. Å ro båt, sette opp telt, sove i telt og alt som hører med på en overnattingstur er spennende saker.Gutta holder teltet med en gang det er satt opp

Vi rigga stengene deres med korkdupp, splitthaggel og markkrok. Vi titta litt på marken i boksen også. Holde den og studere litt.Verden rasa for Martin da han trodde han hadde mista morten han hadde på, men den hang på så da var alt bra igjen!


Marcus fikk en laue like etterpå

Martin fikk mort helt alene. Store saker dette! Det ble et knippe mort, laue og et par abbor på oss.Martin har akkurat landa sin første mort. Jubel over hele fjæla!

Nattan kom og gutta var i seng ca. kl 2200. Jeg mekka kaffe på primus og fiska noen sveip. Trått i elva om dagen, selv om det tas fisk stadig vekk. Så noen som velta seg nedi tranga, men det er gammel og brun fisk antar jeg.

Lufta gikk ut av madrassen og halsen til pumpa knakk da jeg prøvde å pumpe den opp. Så det var bare å stå opp kl. 0400. Fikk ikke sove allikevel.Etter at lufta gikk ut av madrassen og pumpa knakk var jeg temmelig trøtt utpå dagen. Prøvde å slappa litt, men da skulle ungene turne oppå meg

Kosa oss stort på tur. På vei hjem plukka vi masse villbringebær også. Deilig og sunt å spise dette.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *