På Kamboisen etter torsk

Idag ble jeg og David bedt med av Martin og Elias for å prøve torsken på isen i Kambo. Vi var litt usikre på om det i det hele tatt var is, men vi dro avgårde allikevel. Da vi kom frem møtte vi dette synet;

p2150166.jpgLite aktuelt å bevege seg utpå her
Det var sånn passe uaktuelt å gå utpå de isflaka der, men da vi kikka utover isen så stod det en mann lenger ut og pilka torsk. Vi fant en trygg vei ut, men måtte prøveborre på veien;
p2150167.jpgDavid prøveborrer på vei ut
Isen var opp mot 8-10 cm tykk, så det lot vi gå som godkjent. Vi hadde jo flytedress og ispigger også da :o)Jeg og David kom bort fra Martin og Elias på veien, så de ble sittende et stykke i fra oss. Vi kunne riktignok se de, så vi fiska hver for oss.
p2150171.jpgDavid i naturskjønne omgivelser ;o)
Tok ikke lang tid før David hadde fast fisk;
p2150168.jpgDavid med fast fiskp2150170.jpgLiten Kambo torsk
Ble bare småtorsk på oss denne dagen, men lenger borte der Martin og Elias satt var det andre boller.I følge rapporten til Martin, ble det over 8 kilo torsk på de!!!

Comments

  1. Se torsken, se torsken. Godt å se at du kommer deg ut i kulda Morten -) Gleder meg til isen går jeg nå. Blir fort lei isfiske altså, men båtfiske og meite fra land blir jeg aldri lei. -)

  2. Hællæ!Ja enig. Er litt lei å sitte å kikke ned i det isfiskehullet nå :o)Våren blir bra. Fete abborer og sjøørreter. Kommer til å kjøpe meg en GH14 jeg også nå, så da slipper du å være alene på Minge ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *