Prestisjetung versus på gang

David mot Goliath

I morgen er det duket for nok en versus konkurranse mellom meg og min gode gamle nabo Jørgen. Denne konkurransen har vi hatt i en årrekke der vi har hatt variable fiskeslag vi har fiska etter.
Forrige versus konkurranse tapte jeg med knappest mulig margin.


0704141
Jørgen er en seig kæll som ikke gir seg så lett

Denne gangen er det på “min” hjemmebane. Vi skal fiske sjøørret med flue, og Jørgen sier selv at han kanskje ikke husker helt hvordan man fisker med flue. Gutten sitter jo oftest i en båt og jigger abbor eller bunnmeiter etter store karpefisker. Så i dette tilfellet stiller han som selveste David i “David og Goliath”. Alle vet jo hvordan den kampen endte så jeg skal passe meg litt.

Men jeg går som vanlig ut høyt, så sikker er jeg på seier. Jørgen må låne alt utstyr av meg og da skal han få de dårligste fluene, de tynneste fortommene (så fisken ryker) og vadere med hull i 🙂

Har også skaffa en vandrepokal som skal bli til “odel og eie” ved 5 versus seiere. Den første kampen går av stabelen i morra, så følg med på denne bloggen i morra kveld. Da kommer rapporten.


070414v1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *