Prestisjetung versuskonkurranse

I morgen etter jobb er det duket for nok en versus konkurranse mellom Jørgen og meg. Jørgen vs. Morten. Denne konkurransen har vi hatt i en årrekke og jeg mener at jeg har blitt grusa 6 eller 7 ganger. Har ikke mer enn 3 seire på samvittigheten, så i morgen må jeg skjerpe meg!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jørgen er en hardhaus og en seig kæll når det gjelder fiske

Forrige versus gikk jeg på et bittert tap der jeg tapte med en hårfin margin! Dette resulterte i at jeg måtte spandere middag på Jørgen og kjerringa hans 🙁

I morgen er det BRASME, MORT og VEDERBUK som er gjeldene fiskearter. Dette er arter som i mitt ordforråd går under fellesbetegnelsen “dasslokk”, men det har jeg slutta å si siden jeg har fått så mye kjeft av meitefolk.

Jørgen skrev på melding tidligere idag; “Klart vann er bare fint. Men de liker litt overskyet vær og regn. Særlig syke mengder med regn for da kommer det en geysir av kloakk, bind, tamponger og dasspapir ut av røret. Er ca 50% sjanse for å få omgangssyke når det skjer, men det er verdt det”


DSC_0997
Husker jeg slo Jørgen med 10 gram på en abbor engang. Det var moro!!!

Reglene er enkle; Hver fiskeart gir 10 poeng + antall % poeng av gjeldende norgesrekord. Så hvis jeg klarer å nette en brasme på 2000g i morgen (Norgesrekord = 5526g), så vil det gi en poengsum på 10 + 36 = 46 poeng. Sammenlagt for alle fiskeartene blir da sluttsummen.

Taper jeg i morra igjen så skal jeg begynne å mate ender i Hafslundsparken tror jeg. Kan jo ikke tape atter en gang nå. Følg med i morra, da kommer komplett rapport fra den prestisjetunge konken! Nå skal jeg ut å grave MARK!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *