Selvtillitten på bånn :-(

Etter at jeg kom hjem fra Island og var stinn av fiske-selvtillitt, fikk jeg fort en skikkelig nesestyver av mr. laks i Ågårdselva. Jeg hadde nemlig lovet meg selv laks i denne elva i år og det klarte jeg ikke. Fikk dog på noen lakser, men kåla det til desverre. Har etterpå funnet ut at jeg har MISTA 0,187 laks pr tur i snitt 🙂 He he, litt av en statistikk gett!

Så for å bygge opp selvtillitten igjen bestemte jeg meg for å ta en tur til Tunevannet og dorge litt trøste gjedde. Bare for å kjenne på hvordan det er å ha fisk på stanga igjen.
Da vi kom frem til båten bar den preg av å ikke ha vært øst siden Berlin muren falt og da var det jo bare å brette opp armene. Holdt på å tryne på brygga også, så dette så jo ut til å bli en god fortsettelse.

Henrik har dårlig rygg, så han måtte jo øse (jeg tok over etterhvert da)Vel ute på vannet og utstyret rigga med allslags wobblere og jigger var vi klare for noen beist av noen gjedder.

Henrik starter ballet med en liten gjeddeJonas er en blid liten gutt som liker å være med på fisketur

Etterhvert ble det jo fler gjedder. Ikke de helt store, men det var ikke helt forventa heller.En gjedde i overkant av 1,5 kg har funnet nettmaskene

Vi avslutta dagen med en liten gjørs også. Tredje gjørsen i Tunevannet.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *