Sigøynerfiske

I dag ble det en aldri så liten sjøørrettur sammen med Ole Jørgen gutt. Vi hadde planer om å dra en tur til Svalerødkilen i Halden, men siden jeg kom så sent hjem fra jobb ble hjemlige trakter foretrukket. På vei ut fikk Ole Jørgen en telefon fra en fiskekompis som var i Høysand. Han hadde fått flere sjøørreter, så vi dro ut til han. Da vi kom ut så vi at han stod på brygga i båthavna og kasta med flue……Er det mulig? Der hadde jeg aldri trodd at jeg kom til å fiske noen gang. Ikke hadde jeg tenkt heller, så jeg rusla en tur ut på badestranda. Der kan det være skummelt tidlig på’n serru :o)Ble ikke noe der, så jeg rusla tilbake igjen. Nå hadde Ole Jørgen fått 5 sjøørret og han andre soppen hadde fått 12! Måtte jo bare prøve litt da :o) Stod å kasta flue blandt lyktestolper og bensinpumper. Skikkelig naturskjønne omgivelser gett :o)

p3260214.jpgOle Jørgen lener seg til lyktestolpen mens han fisker
Fisk ble det. Første slipset for året var en liten tass:
p3260210.jpgSlips i båthavna i Høysand (legg merke til krana i bakgrunnen)p3260211.jpgTok den på orange CDC reke
Siste fisken var en luring på ca en kilo;
p3260212.jpgKilos fisk
Kan ikke akkuratt si at dette var noen drømmeplass å stå å fiske på, men fikk iallfall kjent litt flekk i fluestanga igjen. Er nesten så lenge siden nå at jeg har glemt hvordan det er. Men nå er vi igang igjen!

Comments

  1. Ikke akkurat idyllisk, men dere fikk jo litt fisk ihvertfall.Du kan få den gamle meitestolen min Morten, jeg skal kjøpe ny. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *