Sjøørret på 2´er stanga

Før jeg var ferdig på jobb idag ringte min gode barndoms-, moped-, jakt-, fiske- og tullekompis Henrik og lurte på om jeg ville være med ut i Ullerøy for å dra noen sjøørreter.Jeg hadde i utgangspunktet tenkt til å være hjemme å male i kveld. Men jeg var ikke vond og be gett. Male eller fiske? Ikke akkuratt vanskelig valg :o)Jeg dro med meg to´er stanga. En stang som nesten er helt ubrukelig å kaste med når det blåser litt, men jeg prøvde. Jeg dro på en liten sjøørret i Karlsøyssundet med en gang vi starta. Den var så liten at den fikk friheten tilbake. Etterhvert flytta vi oss over til Nøttsund på Karlsøya og det varte ikke lenge før stanga så ut som en U.


dscf0212.jpgFast fisk!dscf0213.jpgFornøyd gutt :o)dscf0216.jpgYes!dscf0219.jpg
Fet høstørret

Ikke akkuratt største sjøørreten jeg har sett, men en fin matfisk. Faren til Henrik hadde på forhånd bestilt fisk, så den gikk til han.Etterhvert gikk vi i land på en holme og der tok vi en liten kaffe tår.


dscf0220.jpg
Kaffen smaker ekstra godt ute

Inn mot skumringen dro Henrik på en liten krabat også. Fornøyd gutt, selv om fisken ikke var stor.


dscf0221.jpg
Ikke helt frisk denne gutten

Tre sjøørreter i kveld. Godt å kjenne litt lugging igjen. Blir aldri lei det gett…… ;o)

Comments

  1. Første bud er jo at man er ute og fisker da Kurt! Dette er min andre tur siden glansdagene i våres. Du derimot vet jeg jobber hardt med det å få fisk. Du har jo vært ute i 14 dager i strekk. Det eneste du kan vise til er 3 brune slips fra gjørma inne i Hornnes ;o) Og de fikk du på dupp og sild….JUKS!

  2. Frisk og frisk, det virker som om han med kameraet har bestemt hvilke bilder som skal på nett.. Har vel alltids noen på kanden bilder av forfatteren også….. Hehe, Takker for en fin ettermiddagstur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *