Sjøørret nr 100 i år!

I kveld runna jeg 100 sjøørret i år. Er egentlig ikke voldsomt opptatt av antall, men av gammel vane pleier jeg å telle allikevel 🙂 Planen idag var å dra utaskjærs på Hvaler på jakt etter de helt største sjøørretene. Det er jo det som er drømmen, å smelle på en skikkelig kubbe på gjerne 5+.

Det starta trått, var ikke borti fisk den først timen og ettersom det var høyvann rett før kl. 2100 så skjedde det heller ikke mye før da. Og da skjedde plutselig alt. Var nesten som å skru på en bryter. Fisk i hoven, lugg, virvel under flua osv.


230415nn1
Sjøørret nr 100 var ikke noen drule, men en ok matfisk

Var borti en virkelig pen fisk som jeg tippa lå mellom 1,5 – 2 kg. Den var oppe og lugga og slapp rett etter at jeg fikk se ryggen på den. Det er disse fiskene jeg er på jakt etter på denne plassen. Ble ingen av de i kveld, men vet at de er der og skal ta en en dag 🙂


230415n2
Helt greit å stå i slike forhold å kjøre fisk


230415n1
Ble noen ok fisker, men ingen spesielt store

Etterhvert gikk jeg over til svart streamer ettersom mørket tok meg. Var inne i en “blå time” som virkelig var prime time. Gikk fort over, så det gjaldt å gnu på når det var på topp. Fantastisk stemning der ute i kveld!


2304151
Kveldens siste tok en svart streamer som jeg fiska hurtig helt i vannskorpa. Ingen tvil når den først tok

Skal mer hit nå utover. På denne plassen er det bare snakk om tidspørsmål før det smeller på en 3+ kg

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *