Sjøørret nr 200 i år!

Som jeg har nevnt tidligere så er jeg ikke opptatt av antall når det kommer til sjøørret, men av en eller annen grunn klarer jeg ikke la være å telle heller. Blir litt som å bestemme seg for å ikke telle når en går i trapp. Man teller allikavel 😉 Ikke noe mål i seg selv å runde 200 sjøøret, men tallet er nå en gang en realitet.

Dro på en dagstur til Svenskekysten idag og hadde egentlig svært dårlige forhold. Lavvann og blikk stille er vel grunn nok til å ikke fiske, men har en mulighet så får en bare gnu på.


2809155
Total stillhet, da liker jeg meg. Å sitte her med en kaffekopp og bare nyte er helt greit

Fikk etterhvert følge av svoger og vi dro et stykke nedover svenskekysten til en liten lurevik jeg vet det kan gå noen drulere. Starta greit med en kilosfisk inne på grunna. Dette ble fisken som bikka tallet 200 for i år 🙂


2809151
Fine tegninger på fiskene man får om dagen


2809152
Ingen drule, men skuffa ut litt på #4 stanga


2809153
Tilbake til det rette element

Samtlige fisker tok hardt og brutalt idag. Så en vak så tok fisken som regel. Hadde en virkelig fin fisk som kanskje kunne vært årets største oppe ved flua idag, men dessverre så glapp den etter få sekunder 🙁 Akkuratt da var jeg litt irritert, men sånn er gamet.


2809154

Tipper dette blir siste svensketur for i år. Stenger jo som kjent 1 oktober, så da er det bare å gnu videre her hjemme. Gleder meg faktisk til høst fisket her hjemme. Oktober pleier å være en fin sjøørret måned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *