Sjøørretsesongen 2016 igang

Idag tok jeg et “timeout” fra jobb og familie og dro ut til noen brakkvannsområder jeg vet det kan finnes fisk på vinterstid. Det er ennå kaldt i vannet, så man må finne fisken for å få de til å ta. Målte faktisk 5 grader i vannskorpa i en liten sørvendt vik. Men 3 grader var det som gikk igjen på flere av plassene jeg prøvde.


120216q1
Litt i overkant kaldt til tider idag

Det var kjølig. Neglespreng og kalde føtter er noe man må bite i seg når man fisker om vinteren.


1202162

Tråla først vestsiden av fjorden og her så jeg faktisk et vak, men fisken ville ikke ta. Mulig jeg støkka den også så det var kanskje naturlig at den ikke tok. Fiska systemastisk, men fant ikke mere liv. Etterhvert blåste det opp og da flytta jeg meg over til en vik på motsatt side av fjorden som holdt mer le. Her skulle jeg komme i kontakt med fisk med en gang.


120216q2
Dagens første men ikke noen drule

Og det fortsatte. Her hadde jeg noen følgefisk, nyp og mista et par. Fikk kjenne på et par sølvblanke til før jeg flytta meg enda en gang.


1202161
Heller ikke den største fisken jeg har sett, men fisk er fisk 😉


120216q3
Ut med de

På den siste plassen ble det en til i hoven og 1 som glapp. Hadde følgefisk her også, men tror det var de samme fiskene.


1202164

Med dette så kan jeg definitivt si at sjøørretsesongen 2016 er igang. Nå meldes det om ytterligere en kuldeperiode, så da blir det litt ubehagelig å gnu ute i fjæra igjen. Det er det som bremser tenker jeg, for fisken er der!


1202163

Comments

  1. Jaa vad se4ger man,Skitsnyggt..fe5r man se4ga se5 :)Ne4r man tittar pe5 ktreot se5 ser ekan lite 3D ut e4r den det?Iden med fisken var ju smart..HA det se5 gott / Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *