Skal tidlig krøkes!

Her om dagen fikk jeg besøk av en liten nyskjerrig krabat da jeg satt på kjøkkenbordet og “produserte” nymfer. Jonas var veldig nyskjerrig på hva jeg holdt på med 🙂 Han insisterte på å få komme opp på fanget og ta en titt på hva dette var for noe rart.


p1110065.jpg
Jonas var nyskjerrig på hva jeg holdt på med

Til våren skal vi nemlig på den aller første fisketuren. Jeg og Jonas. Jeg begynte selv å fiske da jeg var 2 år gammel da jeg satt på fanget til pappan min. Det samme har jeg tenkt til å gjøre med min gutt 🙂 vi skal også sitte på samme sten som jeg lærte å vippe opp mine første abborer for vel 31 år siden. Er litt rart å tenke på faktisk. Håpet er at jeg skal få Jonas til å bli en friluftsgutt og oppleve de gledene naturen har by på. Det vil si de første turene må være på hans premisser, helst pent vær og en liten engangsgrill i sekken. Jeg gleder med masse til dette.

Comments

  1. Oi! Stilig blogg dette her da Morten 🙂 Jonas får det sikkert gøy på sin første fisketur! Det blir vel dokumentert med bilder antar jeg?Mvh Kusine Eileen 🙂

  2. Hei! Ja Jonas skal bli tatt bilde av på sin første fisketur 🙂 lenge siden jeg har sett dere nå. Du var en liten jente sist jeg var hos dere. Får besøke tante og onkel snart vel? Hils da 🙂

  3. Så koselig:) kan tenke meg det blir en stor og spennende opplevelse for lille Jonas:)

  4. Så fin blogg da Morten!!! Så gøy å lære opp sønnen sin da–blir nok en friluftskar han også!!!!!Jeg tror barna blir påvirket av de omstendigheten de selv vokser oppi – så du har nok stor sjangs for at han går i sin pappas fotspor!! Vi håper våre barn vil like naturen, sjø og sko også! Ellers så har vi iallfall gjort så godt vi kan!!Hils kona!!!Camilla

  5. Hei. Ser av bilde og siden din at du er en kar uten fritidsproblemer;)) Snakka med Simon på IG, og fikk nummert ditt, men e post adr hadde vært fint.Hilsen Jan

  6. Du må ta med Jonas hjem til meg en dag, så kan jeg vise ham noen baitrunnere, litt velsmakende brasmefôr, og meitestolen min. Han kan få lov til å se på feederstengene mine og alle de morsomme dingsene jeg har. Da blir han en glad meiter skal du se, hehe. -)

  7. He he, jeg har ikke tenkt til å ødelegge ungen heller! Stakkars gutt. Han må nok begynne med dupp og mark, men så fort han klarer å vippe ut en flue med fluestng så er det fluefiske som gjelder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *