“Slow motion” fiske med mysis

Nå om dagen er det passe kjølig sjøtemp. Var ute for et par dager siden og da målte jeg 3 grader. Fisken blir tregere og dette krever, etter mitt syn, litt annen fisketeknikk. “Slow Motion” fiske har jeg lykkes med før og det skulle vise seg at det funka bra denne gangen også.

Jeg var ute for å teste en ny mysis/krill imitasjon også. Liker jo å imitere det sjøørreten faktisk spiser og denne gangen fikk jeg testa den nye flua. Kanskje litt selvmotsigende å fiske med mysis når det ikke klekker, men test et test 😉 Fisken likte den iallfall.Vinterstid gjelder det først og fremst å finne fisken. Den kan ha en tendens til å opptre i stim, så når man først finner de så kan man få en del. Mørket dro seg på etterhvert, og jeg rakk å nette 8 sjøørret før jeg dro hjem. Skal sies at jeg var borti en del også. De tok utrolig pent alle sammen!Har laga en liten “Step by Step” bindevideo også, så har du lyst til å binde så er det bare å ta en titt 🙂


Step by step mysis/krill from Morten Pettersen on Vimeo.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *