Surt å miste laks! :-(

I kveld var jeg på plass i Ågårdselva igjen og hadde en plan på en rute jeg skulle fiske. Planen var også å teste en flue som heter Nitro som visstnok fisker utrolig godt på Varangerhalvøya i nord.


0507152
Nitro fisker godt på Varangerhalvøya. Mulig en ny favoritt 🙂

Idet jeg starta fiske så så jeg en laks i været litt lenger ned. Da er det som regel bare å beholde roen og vente på at den kommer forbi, for som regel er det fisk som går på elva. Ikke lenge etter på så tok den hardt og brutalt. Tilslaget var så der, og jeg hadde en dårlig følelse for hele greia. Rett fikk jeg at fisken gikk etterhvert. Sinnsykt sur følelse å miste laks, selv om det er en del av gamet. Fikk ikke sett den med tipper den var en mellomlaks på 4-5 kg kanskje. Uansett en morsom kamp på enhåndsen 🙂


0507151
Lukter lugg lang vei

Nitro flua tror jeg faktisk kan bli en hit i sommer. Drar snart til Finnmark for å fiske laks og da skal denne definitivt med i boksen. Den består kun av grønn fluo (icedub) kropp, 2 gummiben og 3 flash fibre som vinge. Flua ser nesten dum ut, men denne har jo fiska bra i Finnmark.


050715M1
Nitro flua skal definitivt med til Finnmark om en uke

Fikk litt av fighten på film;Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *