Sykkeltur i Nordmarka

I helga hadde jeg med ungdomsgruppa på sykkeltur i Tigerstadens villmarksrede, nemlig Nordmarka. Vi skulle ta sykkelen inn mot noen vann et par timer unna. Vi hadde med telt og oppakning for to netter.


dscf6098.jpg

Vi rigga syklene og kosta av gårde inn i marka. Den meste av veien var preget av oppoverbakke, så det var mange som “fikk så hatten passet” på veien. Da fikk de virkelig kjent på hvordan man skal pakke en sekk og ikke minst ikke ha med unødvendige ting og tang.


dscf6081.jpg

Elias

Vi kom omsider inn til teltplassen ved Sandungen. Her var de fleste klare for å stupe i seng, men noen begynte å fiske med en gang. Ble noen småørret denne kvelden.


dscf6080.jpg

dscf6103.jpg

Dagen etter våknet vi opp til strålende sol og klart vær! Jeg, Martin og Elias dro ned i enden av Sandungen der vannet ble til en liten elv. Her hadde vi en fin dag med god mat og en “lur” i gresset. Fikk to små ørreter i enden av elva (en på tørt og en på nymfe).Idag (søndag) var det duket for å tenke hjemreise. Vi rakk en liten fiskeøkt i nordenden av Sandungen før vi måtte komme oss hjem. Var faktisk flyvemaur sverming idag, men desverre ingen fisk på meg. Martin fikk en liten tass….Alt i alt en utrolig fin tur som frister til gjentagelse!

Comments

  1. Dette høres helt herlig ut!!! Synes jeg hører skogens stillhet og fiskens vak. Et lite bål med en kaffelars, hva er vel bedre?Fint å se hvordan gutta på tur har det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *