Takla ikke presset – dro på utaskjærstur til Hvaler

I kveld hadde jeg tenkt å ta helt fiskefri, men så ringte “Kola-Marius” meg og lurte på om jeg ville være med å fiske sjøørret. Jeg sa jeg hadde planer om å se hockey. Da kom beskjeden kjapt tilbake; “Prioritere hockey og fotball foran fiske? Hva har skjedd???” Jeg takla ikke presset og gjorde om på planene. Var ikke vond å be heller da 😉

Vi dro til en skummel vik helt ytterst på Hvaler som ofte har holdt fine fisker før på høsten. Vi starta å søke etter sjøørreten siden det ikke var noe overflateaktivitet å spore.


1809163
Dette vakre synet møtte oss idag

Etterhvert kom vi i kontakt med fisk begge to. Viste seg å være forholdsvis fine fisker også. Ene plassen jeg kom i kontakt med fisk var det brått 4 kjappe fisker. Rakk ikke trekke i fluelina engang før det stramma til 🙂


1809161
Denne pene fisken på ca kiloen fikk friheten tilbake

Vi ga oss ikke før vi hadde fått en 8-10 sjøørret på denne plassen. Gikk så videre til en ny liten vik som også holdt fisk.


1809166
Svanefamilien så ut til å være i rute med ungene med tanke på vinteren. Store og fine alle sammen 🙂

Her var vi i kontakt med noen fisker med en gang. Selv kasta jeg inn på veldig grundt vann innerst i vika og da så jeg en stor plog som reiste seg ca 2 meter bak flua. Satt fart på sakene og stoppa opp. Fisken sylta til flua og virka stor! Den gikk kast-i-kule og var helt propell. Fikk trimma snella litt før den lå i hoven! Definitivt årsbeste der altså.


1809162
Godkjent sjøørret på firerstanga


dav
Ikke noe å si på k-faktoren til denne fisken heller

Etterhvert dabba det noe av som det som oftest gjør. Marius plukka noen fisk til før vi var fornøyde og vendte snuta hjemover.


1809164
Marius kjører fisk


1809165

Glad jeg valgte å bli med på denne turen. Deilig for hue også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *