Tilbake til kilden – Island neste

Til sommeren reiser jeg sammen med fire andre personer til Island. Da skal vi gå Arnarvatnsheidi som kan sammenlignes med Hardangervidda her hjemme. Vidda er en plass der det myldrer av vann og elveløp. Det er hovedsakelig røye jeg skal fiske, men jeg sier ikke nei takk til en ørret – klædd heller 🙂Dette bildet er fra Minnivallalækur sommeren 2010, forrige gang jeg var på IslandArtig natur på Island. Her fra en elv mellom Tingvallavatn og UlfjotsvatnSkal jeg ta en slik klædd til sommeren?

Her er et bilde over plassen vi skal tråle;Arnarvatnsheidi myldrer av vann og elver

Vi reiser forresten gjennom turoperatør flue.noDette blir en tur med sekk, lavo, fluestang og myggflueboksen i 1 uke 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *