Tinnelva i helga

Pakka sekken og tok med kona en tur til vakre Tinnelva i helga. En elv som jeg har tilbrakt store deler av min ungdomstid i. Har mange gode og fine fiskeopplevelser herfra, så det var godt å komme “hjem” igjen. Vi fant en fin teltplass noen kilometer nedstrøms for Tinnoset og slo opp teltet;


p8110039.jpg

Elva er jo bare helt knall da;


Tinnelva Tinnelva

På lørdag morgen var det tid for frokost og etter at jeg hadde fyra opp stormkjøkkenet gikk jeg ned til elva for å prøve å få en fisk til frokost. Første kastet satt den. Ikke akkurat noen stor fisk, men god nok til brødskiva;


p8110032.jpg p8110023.jpg

Var så ute i elva noen timer og fikk fler av samme størrelse. De tok villig i bøtter og spann, men de store uteble. Tiden jeg hadde i elva denne dagen gikk med til å speide etter vak og stor fisk;


p8110036.jpg

Var også ute med musimitasjon og 0,43 mm fortom senere i skumringa, men ble ikke så mye å skrive om her heller. Like greit, da kan jeg spare de helt store til neste gang jeg kommer….

Comments

  1. Ja du skulle ha vært med dit Jørgen. Da kunne du ha sittet med meite stanga di og dratt stor ørret. Hadde garantert fått større fisk enn meg iallfall! :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *