To nye fluefiskere!

Jeg har akkuratt blitt pappa til to nye fluefiskere! Marcus og Martin heter de og er enegga tvillinger 🙂 For at de skal komme igang med en gang hva angår fiske, så hadde jeg med en bok om fisker på sykehuset.

Første dag gikk vi igjennom arten torsk, noe vi faktisk rakk mellom all pupping og soving. Vi gikk igjennom vandringsmønster, gyting og ikke minst fangstmetode. Dagen etter gikk vi igjennom lyr og sei. Akkuratt i skrivende stund holder vi på med laksefamilien. Dette blir nok bra! 🙂

Som dere sikkert skjønner så blir det stille på meg med de større ekspedisjonsturene (der man ikke har mobildekning) de nærmeste årene. Blir bare mer turer her hjemme tipper jeg 😉 Uansett så gleder jeg meg og ser frem til å få nye turkamerater. The time will show!

Comments

  1. har ikke blitt så veldig mye turer i det siste, men var en tur i larkollen forige helg, var en god del sø å se men ingen ville ta 🙁
    men stiller opp på tunevannskongen 😉

  2. Bornholm blir bra! Prøv deg i Mølle Vig helt nord på øya (ved Hammerhus). Der har jeg tatt noen store 🙂

    Vet ikke riktig hvor jeg skal prøve ennå, men blir nok skjebergkilen eller karlsøysundet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *