Tulletur til Tulletjern

Dette er ingen tullehistoie, selv om jeg liker å tulle og tøyse med alt mulig. Idag var det så fint vær ute så jeg tok med meg familien min til et lite vann ved Rokke som nettopp heter Tulletjern 🙂 Vi hadde aldri vært der før men vi hadde kart slik at muligheten for å finne frem var tilstede. Langt inne på en skogsbilvei fant vi vannet, men vi måtte gå igjennom et stykke skog for å virkelig komme frem til det. Isen lå der 30 cm tykk og vi hadde med borr, isfiskeutstyr og maggot. Vannet huser fin skogsabbor så dette var jo målet for lille gutten min, Jonas. Det ble både pølser og non-stop på gutten i tillegg til et knippe fine abborer.Jonas syns det var spennende med abbor

Skogsabboren er ikke storvokst, men veldig fin i fargene.Jonas fikk også bli med ut på den glatte isen for å få dra opp fin abbor. Det var stas!Turen varte bare en liten time, siden det snart ville bli mørkt. Og det var da moroa begynte! Til bilen skulle vi, men det var lettere sagt enn gjort. Skogen var tett og det var få holdepunkter. Alt var likt. Så det ble en liten luftetur for å si det sånn 🙁 Kartet på telefonen ble redningen. Det viste seg at vi hadde gått en stor omvei i tett kratt og til slutt måtte vi gå i stikk motsatt retning enn det vi hadde trodd! Hadde ikke telefonen vært med idag, så tror jeg det hadde blitt overnatting. Skremmende, men vi kom oss trygt hjem.

Comments

  1. Har alltid likt meg der men nå har det blitt hugget masse skog så mye av sjarmen er vekk og fremkomligheten er blitt dårligere… Synd i grunn!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *