Tunevannet svikter aldri

Ble en tur etter jobben idag ut med båt sammen med kompisene Audun og Morgan. Midt i mai måned pleier å være hot tid når det gjelder gjedde og abbor så vi hadde store forhåpninger om masse fisk. Men det begynte veldig tregt idag også. Jeg fikk denne abboren på 1000 g etter ca en times fiske.

1000g

Audun og Morgan stod for smågjedde fisket idag. Ble denne gjedda på Morgan;

p5130009.jpg

Audun fikk også abbor, ikke den største men fin fisk;

p5130006.jpg

Mot slutten av turen fulgte noen fine minutter der vi drev mellom Storholmen og Lillholmen. Fikk noen fler smågjedder og noen abborer. Her var jeg i kontakt med en fisk som virka som en stor abbor. Fisken glapp, men fikk muligheten igjen ved neste kast. Abboren tok på nytt og virka stor;

p5130011.jpg

Abboren veide 1020 g og fikk friheten tilbake;

p5130013.jpg

Nok en dag utpå Tunevannet, som aldri svikter :o)

Comments

  1. Att du årkær å fiske etter sånn møkkafisk trudde at du var en skikkelig sjøørettdude jeg.

  2. Møkkafisk???? Abbor er ikke noe møkkafisk nei. Er faktisk en av de fiskene jeg elsker å fiske :o) De er jo vannvittig pene?!?!? Dessuten så er det morro å jage større og større abbor. En vakker dag så får jeg en på over 2. Det er drømmen :o)

  3. Det er greit det Stokkis! Jeg skal huske at du snakker dritt om fiskene mine ;o) Du lurer ikke meg med “skjule-nick” skjønner du! Jeg tok deg på IP-adressa di! Ha ha….

  4. Ho ho… du er jammen ikke lett å lure.. la til og med inn skrivefeil, men med et årvåkent blikk så klarte du altså å avsløre meg.. ” søren å ” 🙂

  5. He he!Jeg har full kontroll. Så IP-adressa di fra en tidligere kommentar du hadde lagt inn. Slutta å fiske eller????

  6. Jepp, er fornøyd med det. Blir noen fler turer ut på Tunevannet til uka også håper jeg. Skal ta en svær purke tenker jeg…. :o)

    1. Hei! Nei det er det ikke for oss dødelige. Det er kun roklubben og Sarpsborg seilforening som har lov til å bruke bensinmotor der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *