Tur etter jobben idag…


p4100012.jpg

Ble en tur til Sverige idag etter jobb. Svenskefisket har som kjent startet, så jeg og Lars (Nilsen) dro en tur til Hellestrand. Lars åpna bøtteballetten med en ørret på rundt kiloen. Fisken tok på grundt vann på en wollybugger. Ikke lenge etterpå fikk jeg en ørret på rundt 1,5 kg da jeg sveiva inn fluelina. Hadde i utgangspunktet tenkt til å flytte meg. Har opplevd det mange ganger før også. Det er akkuratt som om fisker trigger på høyere hastighet innimellom.


p4100005.jpg

Like etterpå stilna det veldig og sola var på vei ned. På det blikkstille vannet så vi en del fisk som var oppe og vaka. Disse var utrolig sky og vanskelige å få til å ta. Det skulle vise seg her også at farta på flua ble avgjørende. Jeg testa et lite havabborknep; legge stanga under armen og trekke fort med begge henda. Dette fungerte og jeg fikk fire sjøørreter på rappen. Det var tydeligvis det som skulle få en sky ørret til å ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *