Tur til Galtö igår

Igår utforska jeg og Olaf en ny plass på Galtö. Jeg måtte gjøre unna jobb og Olaf sitt skolearbeid så var resten av dagen rettet mot kun sjøørretfiske. Da ble PC og bøker byttet ut med vadere og fluestang 🙂 Ingen dårlig byttehandel.Olaf tyvstartet og fikk et par små fisker ved Resö og gikk ut på Galtö etterhvert. Der fikk han en fin fisk som virkelig sparka fra seg etter at den tok. Blank og fin. En fin fisk syns jeg.Olaf “minken” med sin fisk som ble med hjem til middag


Når endelig jeg ankom øya var vi så sultne så det måtte fyres noen pølser. “Godt å bli ferdig med den etinga, så slipper man å bruke tid på dette etterpå”, sa jeg. Man kan jo ikke kaste bort dyrebar fiske-kvalitets-tid på å spise! Der går grensa 😉Olaf og jeg sitter og venter på at pølsene skal bli ferdigStormkjøkkenet får kjørt seg om dagen

Det blåste katter og hunder denne dagen, opp mot 15 m/s fikk jeg høre. Så vi måtte gå et stykke for å finne plasser med lite vind. Etter en stund kom vi frem til en plass som så giftig ut. Her starta vi fiske og det stramma til med det samme hos meg.Fisk på 🙂En sjøørret på 8-9 hg som fikk friheten tilbake

Vinden avtok, regnet stoppa opp og skumringa begynte å snike seg innpå. Vi fikk ikke mer her så vi dro til en plass litt lenger sør og var klare for bonanza fiske. Forholda til rette, men fisken var borte! Ikke så mye som et lite lugg engang. Sånt kan skje, og sånt fascinerer. Det er jo nettopp disse variasjonene som gjør fisket interessant. Hadde det vært for lett å få fisk så hadde jeg slutta tipper jeg.

Men vi fant hyggelig besøk i David og Ole-Jørgen, og i tillegg hadde Olaf med konas kanelsnurrer så mer kunne vi vel ikke ønske oss?Olaf og David

Etter det hadde jeg et par dårlige forsøk på å være naturfotograf. Var jo ikke annet å finne på siden fisken var vekk (nå skal det sies at vannet var kakaofarget også da)Nytt fyrstikk eske motiv?


Ole Jørgen kjemper i bølgan blå

Hepp, hepp, tar en tokilos snart!

Comments

  1. He he, jo det var en fin tur det også. Har hatt mange fine turer i det siste 🙂 Du a? Fiska abbor i det siste? Vi burde ta en versus en dag, så jeg kan vinne litt igjen. Da kan jeg kutte ut desserten til middagen jeg skylder deg. Vinner jeg to ganger til da så kan vi jo drite i hele middagen 🙂

    Men hyggelig med middags gjester da. Skal høre litt med Hege så ber vi deg, Vigdis og Henrik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *