Vannet leverer!

Idag dro jeg en tur inn til vannet jeg fiska i på søndag i håp om å følge opp kilosen jeg fikk da. Jeg kom inn til vannet og det var like blikk som da jeg var der sist. Var ikke et eneste vak å skimte på lang tid. Jeg stod helt musestille i ca 30 minutter før jeg så den første brytningen. Vaket var bare 20-30 cm fra land på den ene siden. Jeg brukte litt tid og lista meg opp slik at jeg kom på kastehold. Fikk kasta et bra kast og myggen lå helt stille. Ikke liv. Tok et nytt kast og da lot jeg flua ligge helt inne ved der fisken vaka. Tror nok flua lå der i 3-4 minutter før “sipp-vaket” kom! Der satt den igjen :o)

p5060097.jpg
Denne gangen virka ørreten mye større. Den gikk bestemt utover og mot dypere vann. Fisken var faktisk veldig fresk den. Vekta stoppa på 900 g
p5060098.jpg
Jeg fikk fiska på to-tre fisker til i løpet av kvelden, men jeg tror jeg skremte de litt. Etterhvert så bare eksploderte vannflata men vaking “an mass”. Jeg har ikke sett makan til vaking i et så lite vann noengang! Det tok rett og slett helt av. Hadde jeg hatt bellyboat idag kunne jeg ha tatt mange kiloser, men jeg syns det er litt av sjarmen å ikke komme til all fisk, så vi lar akkuratt det være :o)
dscf0005.jpg

Comments

  1. Bra levert igjen Skrotkongen:-)Til helga tar jeg med Gh 14 med 9,9 hg opp og prøver med oter:-)Da skal jeg få fisk over 2 kg ass:-)

  2. Hmmmm……… Stå stille i 30 minutter! Da er man ikke akkurar rastløs :-0Da venter M1 på at ørretten skal frese i panna da…..

  3. Du gjør vel det Martin. Tror du kanskje kommer til å slite når du skal slepe båten din inn hit.Problemet er at det er veldig få plasser man får kasta ut. Vaker en fisk 7 meter fra land, så er det ikke gitt at du får fiska på den. Bare busskass og bratt overalt.

  4. Moderen får nok ikke fisk av meg herfra gett. Skal ikke ta opp en eneste fisk til herfra. Vet ikke hva vannet tåler av det. Slapp ut den jeg fikk igår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *