Våren i anmarsj

På søndag dro jeg og lederen for fiskegruppa i SOJFF, Dan Adolfsen en tur ut på Hvaler for å prøve sjøørreten. Sola og vårstemningen var til å ta og føle på til tross for mengder av snø hjemme. Vi hadde planer om å dra ut til Hellekilen på Kirkøya, men der var det is så langt en kunne se. Isfritt var det på store deler av østsiden av Hvaler, så vi flytta oss over mot øst.

p3150196.jpgDan snart klar for å fiske
Her var det iallfall isfritt, så det var bare å sette igang. Plassen var skikkelig langgrunn, så vading var et must.Her var det store “børstemarkkaker” på bunnen overalt! Har svermingen vært? Vannet var kaldt også, så jeg hadde min tvil.
p3150203.jpgDan på jakt
Mens jeg gikk langs stranda, så så jeg det jeg lette etter; en liten børstemark!
p3150199.jpgBørstemark
Det lovte jo godt. I løpet av den lille stunden vi var der, så var Dan borti to sjøørreter. Ingen av de fikk han kroka.
p3150201.jpgBle en del kaffe også…
p3150202.jpg…og litt grillpølser
Ble ikke mer en dette på oss, men turen var fin den. Fikk skikkelig vår følelse igjen. Nå er det ikke lenge til det braker løs! ;o)

Comments

  1. Det er deilig når det våræs Morten! Er ikke lenge vi skal ta en abborversus fra båten nå. En ekstra kasse med øl kommer godt med nå som sola har begynt å varme -)

  2. Ja stemmer det Jørgen! Nå er’e vår igjen. Drøyer vel ikke særlig lenge før vi versuserer igjen tipper jeg. På tide at jeg gruser deg snart igjen nå. Begynner å bli lenge siden ;o) Skulle ikke tatt en sjøørretversus før abboren setter igang i april/mai da? Jeg har litt å revansjere vettu. Sjøørretfiske er liksom “mitt” bord :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *