Villsvinfall i natt

I kveld dro jeg og Jon ut i skogen for å jakte villsvin igjen. Lenge har jeg observert villsvin på viltkamera på begge postene. Analysert tidspunkter og prøvd å være de i forkant flere ganger. Ofte har de kommet, men fått lukten av meg.

Det varte ikke lenge før det kom villsvin til meg, men de rakk ikke komme ordentlig fram før Jon ringte og sa han hadde skutt et villsvin. “Du må komme å hjelpe meg, resten av gjengen står rundt stigen og knurrer” sa han. De var tydeligvis forbanna og ville ta Jon.


0901154
Å lete etter påskutt villsvin i stummende mørke kan være spennende saker

Jeg starta firehjulingen (ATV) til Jon og kjørte inn i skogen der Jon satt for å støkke vekk de andre villsvina. Først da de hørte motorlyden traska de i vei. Jon kom så ned av stigen og var tydeligvis letta over at de hadde gått sin vei. Hadde man sittet i stigen alene denne kvelden, så måtte man å sittet til det ble lyst 😀


0901151
Jon med nattens fangst, et villsvin på ca. 30 kg


0901153
Villsvinet fikk lov til å kjøre ATV også

Må si dette var en meget artig jaktrunde og ikke minst meget spennende. Jeg fikk virkelig kjent på adrenalinet og hadde en vanvittig puls.


0901152

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *