Zpey ambassadører

Da letter vi på sløret og kan fortelle at Olaf Solberg, Kjetil Sandven (Bergen) og jeg blir norges Zpey ambassadører. Zpey har jobbet nøysommelig for å opparbeide marked i Danmark i en lang periode nå, så nå er det på tide å se til både Sverige og Norge.

Som vi sikkert husker så var Zpey prinsippet en opprinnelig norsk patent, som gikk videre til Danmark etter konkursen i Norge. Nå er altså Zpey tilbake i landet og kommer med helt nye og spennende stangserier, sneller og ikke minst liner. Her har vi mye å glede oss til i tiden som kommer!

Med i Zpey teamet;

Olaf SolbergOlaf Solberg er utdannet lærer, er gift og far til tre. Han har hele livet hatt en lidenskap for fiske. De siste 15 årene har han fluefisket etter laks og sjøørret. Hans hjemmeelv ligger på østlandet. Utenfor laksesesongen fisker han ofte på østfoldkysten som ligger i ytre oslofjord. Olaf reiser også til Danmark, der han fisker i Skjern å etter laks. Når han får muligheten, besøker han de danske kystene på jakt etter drømmefisken. Det blir også turer til Finnmark og andre steder rundt om i verden hvor det finnes anadrome fiskearter.

Kjetil SandvenMitt navn er Kjetil Sandven og bor på Sotra utenfor Bergen. Er samboer og har to gutter.
Har drevet med fluefiske siden jeg gikk i knebukse og har vært engasjert av ulike fluefiskemerker i ca 15 år. Ørret, sjøørret og laks er det jeg brenner mest for men har også en kjærlighet for havfiske.
Jeg underviser i både en- og tohånds kasteteknikker og gir gjerne tips vedrørende praktisk fiske.
Fisker mest i Norge selvfølgelig men er ikke fremmed for å få dyppet fluesnøre i utenlandske fiske destinasjoner.
Her med en Skjern å (Danmark) laks på 6,8 kg.

Morten PettersenMorten Pettersen er utdannet elektroingeniør, gift og pappa til tre gutter. Han er en allsidig fluefisker med snart 30 års erfaring med fluestang i hånda. Tørrflue og nymfefiske er det som ligger hjertet nærmest, men laks og sjøørretfiske er også fiske som opptar tiden. Morten har mange turer til både inn – og utland og har flest turer til blant annet Kolahalvøya. Morten skriver også om sine turer på www.ørret.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *